Raha-autojen luokitus – Book of Ra

Book of Ra Deluxe on yksi niistä villisti suosituista online-lähtöpaikoista, jotka ovat tehneet harppaus kivi- ja laastin kasinoista työpöytään ja mobiililaitteisiin onnistuneesti. Novomatic on valmistajan takana kyseinen paikka-ilmiö.

Ra-kirjan on suhteellisen yksinkertainen peli, mutta se näyttää niin hyvältä ja toimii niin pehmeästi, että vaikka sillä ei ole bonusominaisuuksia, se olisi vielä riippuvuutta aiheuttava pelikokemus. Siinä on viisi roolia ja vain kymmenen voittolinjaa, ja tarina on yksi Egyptin seikkailuista ja arkeologisista löytöistä. Hieroglyfit koristelevat sarakkeita, jotka koskettavat ruutua ja rullien yläpuolella näemme auringon pyramidien takana.

Tärkeimmät symbolit ovat seikkailija sekä erilaiset egyptiläiset artefaktit, kuten sininen hirviö, patsas ja sarkofagi. Pienet symbolit ovat tavanomaisia ​​10, J, Q, K ja A, mutta hieroglisessa tyylissä. Kehittyvä kirja Ra itse on sekä villi että hajotussymboli ja se aiheuttaa bonusominaisuuden.

Alla löydät perustiedot pelistä

Nimi: Ra-kortin kirja
Ohjelmisto: Novomatic
Pelityyppi: Video-paikka
Voittolinjat: 10
Progressiivinen: Ei mitään
Rullojen lukumäärä: 5

On helppo nähdä, miksi tämä on tällainen suosittu korttipaikka; äänet ja pelimekaniikka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin pelin maapohjainen versio ja rullien liike on ilo katsella. Bonuspeli voi olla vain, mutta laaja peli tekee siitä kannattavan ja nautinnollisen.