Speelautomaten beoordeling – Book of Ra

Boek van Ra Deluxe is een van die wild populaire online slots die de sprong van stenen en mortel casino’s naar onze desktops en mobiele apparaten succesvol gemaakt hebben. Novomatic is de fabrikant achter dit slots fenomeen.

Book of Ra is een relatief eenvoudig spel, maar het ziet er zo goed uit en speelt zo vlot dat zelfs als het geen bonusfuncties heeft, het nog steeds een verslavende spelervaring zou zijn. Het beschikt over vijf rollen en slechts tien paylines en het verhaal is een van de Egyptische avonturen en archeologische ontdekkingen. Hieroglyphics versieren de kolommen die het scherm raken en boven de rollen zien we de zoninstelling achter de piramides.

De belangrijkste symbolen zijn onze avonturier plus diverse Egyptische artefacten zoals een blauwe scarab, een standbeeld en een sarcofaag. Mindere symbolen zijn de standaard 10, J, Q, K en A, maar in een hiërogliefe stijl. Het draaiende boek Ra zelf is zowel het wild als het scatter symbool en het zal de bonusfunctie veroorzaken.

Hieronder vindt u de basisinformatie over het spel

Naam: Boek van Ra Slot
Software: Novomatic
Game Type: Video slot
Winlijnen: 10
Progressief: Geen
Aantal rollen: 5

Het is gemakkelijk om te zien waarom dit zo’n populaire sleuf is; de geluiden en de game mechanica zijn zeer vergelijkbaar met de land-based versie van het spel en de beweging van de rollen is een genot om te kijken. Er mag slechts een bonus spel zijn, maar het uitgestrekte wild maakt het een winstgevend en plezierig.