Online-pelin Tarkastelu – Rolbox

Roblox on avoin MMO, jossa pelaajat tekevät ja tutkivat lego-kaltaisia ​​maailmoita. Robloxissa ei ole tasoja tai tavoitteita, mutta luovuus ja sosiaalistaminen kannustetaan.

Sivusto on suunniteltu MySpaceksi, johon ryhmät voivat liittyä ja tehdä ystäviä. Pelin erottaminen on se, että kaikki pelaajat voivat luoda omat ”paikkansa”.

Paikat voivat olla monenlaisia, ne voivat olla pelejä, joilla on erityisiä tavoitteita, kuten tasohyppyjä tai vain hangouteja, kuten klubeja tai baareja. Vapaa pelaaja voi käyttää kaikkia yhteisön muiden jäsenten luomia paikkoja ja voi jopa tehdä omat paikkansa, mutta vaaditaan korkealaatuinen tilaus luoda useampi kuin yksi paikka ja käyttää useita muita ominaisuuksia.

Monimutkaisten pelien luominen Robloxissa ei ole helppo tehtävä, editori on jyrkkä oppimiskäyrä ja vaatii pelaajia oppimaan mielenkiintoisen Lua-skriptikielen. Roblox on kuitenkin erinomainen virtuaalinen leikkipaikka kunnianhimoisille lapsille, joilla on kiinnostusta tietokoneisiin ja internetiin.

Roblox on avoin rajallinen hiekkalaatikko MMO, joka antaa pelaajille kaiken vapauden, jota he voivat pyytää. Yhteisö itse luo pelkästään mini-pelit, sosiaaliset hangoutit ja jopa vaatteiden käyttäjät.